TOP RADIO PROGRAMME LINE UP 2020

TOP RADIO PROGRAM LINEUP MONDAY – FRIDAY

TIMEPROGRAMPRESENTERSDURATION
06:00AM 10:00AMSIMBULA FIRST CLASSKamagu, Ronald Mbiru & Omudingiddi4 HR
10:00AM 11:00AMAGAFA MUNSILubwama Vincent1 HR
11:00AM 12.30PMSITIMA YAMAKAJoan Lule11/2HRS
12:30PM 01:00PMTESTIMONIESP530 MIN
01:00PM 02:00PMLUNCH HOUR LIVEPr. Jackson Senyonga1 HR
02:00PM 03:00PMOMUDIGIDOLady winnie1 HR
03:00PM 04:00PMA KAWOOWO (Sports)Kaddu Sarah & Dumba SualimanI  HR
04:00PM 06:00PMKULIKAYOJulie Simbwa, Subhoofer & Sekku Martin2 HRS
06:00PM 08:00PMOKWATIBWAKOKungu Adam2 HRS
08:00PM 09:00PMA MOMENT WITH PJPastor Jackson Senyonga1 HR
09:00PM 10.00PMLUBADDE LUTYANsabah Mafara III1 HR
10.00PM 06:00AMP5 OVER NIGHT LIVEPastor Jackson Senyonga8 HRS

TOP RADIO SATURDAY PROGRAM LINEUP

TIMEPROGRAMNAME OF THE PRESENTERDURATION
06:00AM 08:00AMLEERO WEEKENDPrince D2 HRS
08:00AM 10:00AMNEGWOZADDEKungu Adam2 HRS
10:00AM 11:00AMEDDEMBELYOMayor Sserunjoji1 HR
11:00AM 12:00PMOLUWOMBOKabuye Isreal1 HR
12:00PM 01:00PMTOP DOCTORBwire LivingstoneI HR
01:00PM 02:00PMPASTORS PREACHINGPr. Jackson Senyonga1 HR
2:00PM 04:00PMEKIBIMBA (SPORTS)Eria Ssenyondwa and Anderson K2 HRS
04:00PM 06:00PMTOP 20 COUNT DOWNIvan Kisakye2 HRS
06:00PM 07:00PMOMUYIMBIWOSubhoofer1 HRS
07:00PM 08:00PMMUSIC BREAKAuto Play1HR
08:00PM 12:00AMSATURDAY NIGNT JAMIvan Kisakye4 HRS
12:00AM 06:00AMP5 PREACHINGPr. Jackson Senyonga6 HRS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *